Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, un parteneriat inovator cu Modex şi FIFA, având ca scop integrarea produselor şi beneficiilor exclusive pentru suporterii Echipei Naţionale a României pe platforma FIFA Collect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

FIFA Collect, o platformă lansată de FIFA în colaborare cu Modex, permite fanilor din întreaga lume să acceseze conţinut exclusiv legat de fotbal şi le oferă şansa la experienţe unice. Această iniţiativă revoluţionară utilizează tehnologia blockchain pentru a crea colecţii digitale unice, oferind suporterilor oportunitatea de a deţine o parte din istoria fotbalului.

„Astăzi, suntem mândri să anunţăm că federaţia noastră este prima din lume care se alătură platformei FIFA Collect. Această nouă platformă va permite fanilor români — şi fanilor din întreaga lume — să acceseze conţinut exclusiv şi experienţe unice ca niciodată înainte, aducându-i pe aceştia şi mai aproape de Echipa Naţională”, a declarat preşedintelel FRF, Răzvan Burleanu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Parteneriatul dintre FRF şi Modex aduce o serie de avantaje şi oportunităţi pentru suporterii echipei naţionale a României, inclusiv acces la momente iconice, experienţe unice, imagini ale jucătorilor şi alte obiecte de colecţie, disponibile doar prin intermediul platformei FIFA Collect. Pagina dedicată pentru Federaţia Română de Fotbal va fi activă în luna iunie 2024.

FIFA Collect este o platformă inovatoare lansată de FIFA în colaborare cu Modex, care permite utilizatorilor să cumpere, să vândă şi să tranzacţioneze colecţii digitale legate de fotbal. Utilizând tehnologia blockchain, FIFA Collect oferă suporterilor din întreaga lume acces la momente iconice, jucători, echipe şi alte obiecte de colecţie unice. Fiecare articol de pe platformă este un NFT (Token Non-Fungibil), asigurând autenticitatea şi unicitatea fiecărui obiect de colecţie. Prin intermediul acestei platforme, FIFA îşi propune să ofere fanilor o nouă modalitate de a se conecta cu sportul lor preferat şi de a deţine o parte din istoria fotbalului într-un format digital inovator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.