Un bătrân dintr-un centru de îngrijire persoane vârstnice din judeţul Vrancea a murit din cauza coronavirusului. De asemenea, încă o persoană asistată din acest centru este confirmată pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat de presă remis de DGASPC Vrancea, în azilul din localitatea Odobeşti, o persoană asistată a murit din cauza coronavirului, iar un alt bătrân este infectat.

Urmare a acestei situaţii, autorităţile au dispus o anchetă epidemiologică, iar toate persoanele din centru, bătrâni şi personal medical, vor fi testate pentru coronavirus.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Un beneficiar din CRPV Odobeşti este internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon” Focşani, iar cel de-al doilea beneficiar a decedat astăzi, 15.04.2020, aşa cum am fost informaţi de Spitalul Municipal Adjud. Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, la solicitarea DGASPC, urmează a proceda la testarea beneficiarilor şi a salariaţilor la sediul centrului”, se arată în informarea DGASPC Vrancea.

În judeţul Vrancea, sunt 160 de persoane diagnosticate cu coronavirus şi 6 decese

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.