Clinici din România vor utiliza o tehnică minim invazivă vizând estetica sânului, Mia, care elimină anestezia generală şi permite pacienţilor să revină la majoritatea activităţilor după un singur weekend de recuperare sau, în unele cazuri, chiar în aceeaşi zi. De asemenea, printr-o tehnică minim invazivă patentată, procedura permite păstrarea structurilor anatomice importante ale sânului şi integritatea completă a ţesutului nativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Dr. Constantin Stan aduce în România, pentru Grupul de clinici Cronos Med, parteneriatul exclusiv cu Mia Femtech. Mia Femtech- prima experienţă/tehnică minim invazivă de armonizare a sânilor Mia este o experienţă de armonizare a sânilor care utilizează o tehnologie revoluţionară, minim invazivă. Această tehnică brevetată este concepută pentru a fi accesibilă şi uşor de realizat. Prin lansarea tehnicii în România, se marchează un moment semnificativ şi mult aşteptat în domeniul esteticii sânilor. Considerată la nivel internaţional ca fiind viitorul esteticii sânilor, Mia oferă o experienţă unică, prin echilibru şi armonie, şi elimină multe dintre inconvenientele augmentării mamare tradiţional„, conform unui comunicat.

Medicul Constantin Stan, fondatorul reţelei de chirurgie şi dermatologie estetică CRONOS MED, afirmă că Mia reprezintă o abordarea inovatoare din toate punctele de vedere.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Mia este o schimbare completă de paradigmă în chirurgia sânului şi reprezintă, din toate punctele de vedere, viitorul chirurgiei mamare. Mi-am propus să aduc în România această tehnică inovatoare, care elimină anestezia generală din protocolul intervenţiei. În plus, nu mai vorbim de volumizare, ci vorbim de armonizare şi aspect super natural. Dinamica în chirurgia sânului este uluitoare, iar Mia reprezintă, în acest moment, o abordare inovatoare din toate punctele de vedere”, declară Constantin Stan.

Cu un timp minim de recuperare, procedura este concepută fără anestezie generală şi le permite pacienţilor să revină la majoritatea activităţilor după un singur weekend de recuperare sau, în unele cazuri, chiar în aceeaşi zi. Tehnica utilizată în timpul experienţei Mia include o îmbunătăţire naturală şi discretă a sânilor, în doar 15 minute. Pacienţii pot părăsi clinica la aproximativ 90 de minute după sosire.

”Procedura oferă pacienţilor unul dintre cele mai preţioase avantaje – timpul. Implanturile utilizate în cadrul experienţei Mia au o suprafaţă SmoothSilk de 4 microni, concepută şi demonstrată ştiinţific cu răspuns inflamator redus, fricţiune minimă şi dezvoltare scăzută a bacteriilor. În urma procedurii se obţin sâni moi, rate scăzute de contractură capsulară şi nicio boală proliferativă raportată, legată de dispozitivul primar. Tehnica este proiectată astfel încât să obţină o îmbunătăţire semnificativă şi o senzaţie mai naturală, cu o creştere proporţională de una sau două cupe. Printr-o tehnică minim invazivă patentată, procedura permite păstrarea structurilor anatomice importante ale sânului şi integritatea completă a ţesutului nativ. Mia presupune o schimbare majoră în modul în care intervenţiile chirurgicale nu sunt doar realizate, ci şi experimentate, şi reprezintă viitorul chirurgiei mamare. Prin integrarea unei tehnologii de ultimă generaţie şi a unor tehnici inovatoare, Mia redefineşte complet experienţa chirurgicală”, potrivit unui comunicat.

Această intervenţie minim invazivă se realizează în 15 minute, fără a necesita anestezie generală; pacientele resimt o minimă durere postoperatorie şi o cicatrice minusculă, ascunsă, de aproximativ 2 cm în zona axilei. Tehnica le oferă libertatea de a-şi relua rapid activităţile zilnice, în unele cazuri chiar în aceeaşi zi. Pe parcursul acestei proceduri minim invazive, realizată doar de chirurgi certificaţi Mia, ţesuturile mamare sunt uşor împinse pentru a crea spaţiu pentru implant. Ulterior, implantul este introdus în sân folosind un injector brevetat, printr-o tehnică fără atingere.

”Ce face ca Mia să fie diferită: Tehnologie de suprafaţă biocompatibilă: Dovedit clinic şi ştiinţific, răspuns inflamator scăzut, fricţiune redusă şi ataşare bacteriană redusă, rezultând complicaţii legate de dispozitiv de sub 1%. Tehnică inovatoare fără atingere: Singura tehnică veritabilă fără atingere, utilizând un injector pentru inserarea implantului şi eliminând bisturiul. Procedură standardizată: Sistemul brevetat include un protocol medical standardizat, ceea ce sporeşte siguranţa, consistenţa rezultatelor şi reduce rata complicaţiilor. Pentru procedura Mia®, atât experienţa şi timpul de recuperare, cât şi rezultatul final în urma procedurii, pot varia de la pacient la pacient. Înainte de intervenţie, consultaţivă cu medicul chirurg/echipa medicală şi urmaţi indicaţiile”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.