Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că lucrările de consolidare au început la cinci clădiri aflate în risc seismic şi a precizat că în pregătire sunt peste 150 de clădiri, în diferite faze. El a precizat că pentru realizarea acestor lucrări a atras 300 de milioane de lei din PNRR şi 1,4 miliarde de lei din Programul Naţional de Consolidare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, la câte clădiri din Bucureşti aflate în risc seismic au început lucrările de consolidare. 
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Lucrări sunt, în momentul de faţă, la cinci clădiri, toate sunt în grafic. Probabil că până la sfârşitul anului o să fim la opt, nouă. În fază de pregătire sunt peste 150, diferite faze de, cum spuneţi dumneavoastră, de hârtii. Şi finanţarea pe care am atras-o este de 300 de milioane de lei din PNRR şi 1,3 - 1,4 miliarde lei din Programul Naţional de Consolidare”, a explicat primarul Capitalei.
 
El a precizat că este important să existe o proiectare de calitate şi toate documentele atunci când începe o astfel de lucrare. 
 
”Continuu să susţin că este important ca în momentul în care începi o lucrare să ai toate documentele şi mai ales proiectarea să fie una de calitate, astfel încât să nu ne trezim în situaţia că începem un şantier şi găsim diferite lucruri pe acolo care să ne întârzie un an, doi ani, şapte ani, cum s-a întâmplat. De aia e important să ai proiectarea foarte bine făcută şi pe toate obiectivele pe care noi le-am făcut, le-am început noi, cum sunt aceste şantiere de consolidări, suntem în grafic”, a declarat Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.