Poliţiştii fac, joi, 23 de percheziţii la Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, în dosare deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regimului armelor si muniţiilor. Zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare vor fi puse în aplicare. La audieri au fost duse 17 persoane. În urma percheziţiilor, până în prezent au fost găsite 47 de săbii, 4 pistoale şi o puşcă de vânătoare cu lunetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
UPDATE - ”În urma activităţilor derulate în această dimineaţă de către poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, 17 persoane. În urma punerii în executare a mai multor mandate de percheziţie domiciliară, au fost descoperite şi ridicate o armă scurtă neletală, de tip airsoft, 47 de săbii, 4 pistoale şi o puşcă de vânătoare cu lunetă”, transmis Poliţia Română.
 
În continuare, poliţiştii fac verificări pe linia regimului armelor si muniţiilor la deţinătorii legali de arme din localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Direcţiei, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea procurorilor de caz, efectuează 23 de percheziţii domiciliare în localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. Activităţile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regimului armelor si muniţiilor”, informează IGPR.
 
De asemenea, vor fi puse în aplicare câteva zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare, emise pe numele unor persoane despre care există indicii că se află în localitatea Ţăndărei.
 
Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.
 
”Persoanele de interes depistate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare şi fotografiere şi audiate în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză”, prfecizează IGPR.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.