Lideri de renume ai avocaturii româneşti au fost prezenţi vineri, 20 septembrie 2024, la Bucureşti, la gala Romanian Legal Awards. Ajunsă la cea de-a 7-a ediţie, Romanian Legal Awards şi-a propus şi anul acesta să premieze excelenţa din avocatura autohtonă. Peste 200 de lideri ai avocaturii din România au participat la acest eveniment deosebit în cadrul căruia le-au fost înmânate numeroase trofee pentru activitatea lor prestigioasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În cadrul galei, s-a remarcat şi cunoscutul avocat timişorean Alexandru Muşătoiu, care a adjudecat trofeul „Timişoara Law Firm of The Year 2024”. Acest premiu reprezintă o încununare a activităţii de aproape două decenii, timp în care casa de avocatură condusă de Alexandru Muşătoiu s-a distins printr-o etică ireproşabilă, inovaţie şi rezultate de excepţie.

„Am fost onorat să recepţionez acest premiu şi simt nevoia să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au susţinut în această călătorie a avocaturii – de la familie, prieteni, colegi şi, bineînţeles, clienţi. Te cuprinde un sentiment plăcut când munca îţi este recunoscută şi apreciată. Mai ales că parcursul de aproape două decenii în avocatură nu a fost unul lin, ci foarte dinamic şi plin de provocări. În acest timp, ne-am adaptat la nevoile pieţei, ne-am ajustat şi ne-am reinventat ori de câte ori a fost nevoie. Acest trofeu nu face decât să ne dea şi mai multă forţă de a merge înainte, de a menţine ştacheta ridicată şi de a ne dedica clienţilor noştri aşa cum am făcut-o şi până acum” a declarat avocatul timişorean Alexandru Muşătoiu.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Alexandru Muşătoiu – Cabinet de Avocat Timişoara s-a remarcat în peisajul juridic din vestul ţării prin abordările sale inovatoare şi prin angajamentul său faţă de clienţi. De-a lungul timpului, echipa a gestionat o varietate de cazuri, obţinând succese notabile care au jucat un rol esenţial în creşterea şi întărirea prestigiului firmei.

Casa de avocatură Alexandru Muşătoiu a fost, de asemenea, distinsă cu Locul 1 în clasamentul Şoimii Legii pentru judeţul Timiş timp de 5 ani consecutiv, respectiv 2020, 2021, 2022, 2023 şi 2024. În plus, în 2023 a fost desemnată Locul 1 şi în clasamentele Firma de Aur pentru companiile din judeţul Timiş care oferă servicii juridice, în special în ariile de drept civil, dreptul familiei şi drept comercial.

Romanian Legal Awards nu doar recunoaşte excelenţa în domeniul juridic, ci oferă şi o platformă valoroasă de networking pentru profesioniştii din acest sector. Acest eveniment reprezintă o ocazie unică pentru a împărtăşi experienţe, a dezbate provocările actuale din domeniul juridic şi a găsi noi modalităţi de colaborare şi inovare. Evenimentul a subliniat, cu această ocazie, rolul fundamental pe care avocaţii îl joacă în menţinerea statului de drept şi în protejarea drepturilor cetăţenilor.

Ediţia din 2024 a Romanian Legal Awards a fost un triumf notabil, onorând realizările extraordinare ale avocaţilor români şi inspirând viitoarele generaţii de profesionişti din domeniu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.