Oficialii companiei Cupru Min SA Abrud anunţă, mieruri, furtul unei ”cantităţi apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei”, autorii fiind persoane necunoscute. Conform reprezentanţilor Cupru Min, un dosar penal a fost deschis în urma sesizării depuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Cupru Min reconfirmă existenţa unei investigaţii a autorităţilor abilitate din judeţul Alba, în urma sesizării  privind sustragerea unei cantităţi apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei, de către persoane necunoscute. Comunicarea de date despre dosarul penal deschis în acest caz este prematură întrucât cercetările sunt la început”, scriu, miercuri, pe reţelele de socializare, oficialii companiei.

Aceştia precizează că ”orice informaţii interpretate eronat sau zvonuri vehiculate ar putea dăuna bunului mers al anchetei”. 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cupru Min transmite, de asemenea, că va exprima un punct de vedere în momentul în care situaţia investigaţiei deschise de autorităţile judiciare permite acest lucru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.