Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că luni încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porţiunea de acces în depoul Titan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Luni, 26 august, încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porţiunea de acces în depoul Titan. Acesta este cel de-al doilea şantier la care se încep lucrările de execuţie, parte din proiectul de reabilitare a 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală”, transmite edilul Capitalei.
El precizează că pentru realizarea investiţiei este necesară introducerea unor restricţii de circulaţie pe str. Nicolae Teclu care constau în instituirea sensului unic de circulaţie pe porţiunea cuprinsă între depoul de tramvaie Titan şi B-dul Theodor Pallady, sens Splai – Bd. Th. Pallady şi implicit interzicerea accesului vehiculelor pe str. Nicolae Teclu dinspre B-dul Th. Pallady.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 Restricţiile de circulaţie astfel impuse se vor menţine pe toată perioada de execuţie a lucrărilor de 6 luni, adică până la data de 25.02.2025.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.