Un bărbat din Vaslui a fost găsit în locuinţa sa cu două fete de 14 şi 15 ani, date dispărute dintr-un centru de plasament. Poliţiştii au intervenit după ce au fost sesizaţi de vecini că este gălăgie în apartament. Fetele consumaseră alcol şi substanţe psihoactive furnizate de bărbatul care le-ar fi violat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi ai Poliţiei Municipiului Vaslui, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuarea  de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie legală şi viol săvârşit asupra unui minor”, au transmis, joi, Poliţia şi procurorii DIICOT.

Anchetatorii au precizat că, în dimineaţa de 11 septembrie 2024, în jurul orei 03.50, în urma unui apel în sistem SNUAU 112,  prin care se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost depistat un bărbat, în locuinţa sa din municipiul Vaslui, alături de alte persoane, printre care şi două minore, de 14 şi respectiv 15 ani.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Fetele erau date dispărute dintr-un centru de plasament, iar anchetatorii au constatat că ar fi consumat alcool şi substanţe psihoactive puse la dispoziţie de către bărbat.

”În cursul intervenţiei, a fost descoperită, în aceeaşi locaţie, o cantitate de Brephedrone (substanţă psihoactivă), precum şi obiecte purtând urme de substanţă. Cercetările efectuate au reliefat şi faptul că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cele două victime minore, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care s-ar fi aflat, cauzată de consumul de băuturi alcoolice şi substanţe cu efect psihoactiv”, au mai transmis sursele citate.

Bărbatul a fost iniţial reţinut, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.