Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că premierul Marcel Ciolacu l-a invitat la o discuţie privind traficul din Bucureşti. ”L-am invitat şi eu la unul din zecile de mari şantiere ilegale. I-am invitat şi pe subordonaţii săi, prefectul şi şefa Inspectoratului de Stat în Construcţii, care refuză să îşi îndeplinească atribuţiile”, adaugă Dan, menţionând că discuţiile ar urma să aibă loc marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Prim-ministrul Marcel Ciolacu m-a invitat marţi la ora 14 la o discuţie pe tema traficului din Bucureşti. L-am invitat şi eu marţi la ora 13 la unul din zecile de mari şantiere ilegale din Bucureşti. I-am invitat şi pe subordonaţii săi, Prefectul şi şefa Inspectoratului de Stat în Construcţii, care refuză să îşi îndeplinească atribuţiile”, a arătat Nicuşor Dan, joi, într-o postare pe Facebook.

El a făcut referire la mafia imobiliară.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituţiilor statului în materie de urbanism şi apoi să ne mirăm că e trafic în Bucureşti”, a subliniat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.