Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Brăila rămân închise luni şi marţi, ca urmare a atenţionării de vreme geroasă emisă de către Administraţia Naţională de Meteorologie, dar şi din cauză că mai multe drumuri judeţene sunt încă blocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au anunţat, duminică dimineaţă, că nu vor fi cursuri în şcolile, grădiniţele şi liceele din judeţ în zilele de luni şi marţi.

Decizia a fost luată ca urmare a emiterii codului galben de vreme geroasă care vizează întreaga ţară. Totodată, autorităţile au luat în calcul şi faptul că la ora transmiterii acesti ştiri 14 drumuri judeţene sunt impracticabile din cauza zăpezii, pentru deblocarea acestora lucrându-se cu 26 de utilaje.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţele Galaţi, Dolj, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi din Capitală vor fi închise luni şi marţi.

În Bucureşti nu vor face cursuri nici studenţii Universităţii Politehnica şi ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară 

De asemenea, luni sunt suspendate cursurile din toate şcolile din judeţele Vaslui, Teleorman şi Călăraşi.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.