Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta a afirmat, sâmbătă, că românii care în mod tradiţional nu suportă PSD nu se vor îndrepta la alegeri către ”cel care stă cu PSD-ul pat”, respectiv PNL sau Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Victor Ponta a fost întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, despre acei români care nu suportă PSD, indiferent de candidatul pe care îl propun, şi se duc către alternativă.

”Nu către cel care stă cu PSD-ul pat”, a venit replica fostului preşedinte al social-democraţilor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Adică e ca şi când aş veni acuma şi aş zice «băi, votaţi-mă, să-l dăm jos pe Ciolacu». Ar zice: «dar nu esti consilierul lui Ciolacu? Eşti nebun, îţi baţi joc de noi, cum adică să-l dăm jos pe Ciolacu cu care tu eşti acolo?!»”, a mai  declarat Victor Ponta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.