Toamna se numără ofertele avantajoase la DIGI, iar cea mai recentă ediţie „DIGI Days” nu face excepţie şi vine în sprijinul clienţilor existenţi cu o promoţie menită să recunoască şi să le recompenseze fidelitatea: reducerea cu 50% a abonamentului lunar, timp de jumătate de an, la adăugarea oricărui serviciu nou, activarea unei extraopţiuni TV sau la realizarea unui upgrade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În săptămâna 16 – 22 septembrie 2024, utilizatorii care aleg să îşi porteze numărul de telefon în reţeaua mobilă DIGI vor putea accesa pachetul Nelimitat la un tarif preferenţial de 2,5 euro/lună (TVA inclusă), pentru a se bucura din plin de date mobile şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI şi 3.000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE.

În plus, clienţii care doresc să exploreze soluţii superioare de conectivitate pot opta pentru pachetul de internet fix Fiberlink 500 Mbps, ce asigură viteze de până la 500 Mbps la un cost de numai 15 lei/lună (TVA inclusă) sau serviciul superior Fiberlink 1000 Mbps, cu viteze incluse de până la 940 Mbps, la un preţ special de 20 lei/lună (TVA inclusă). Cu ocazia acestei promoţii şi în funcţie de configuraţia pachetului selectat, abonaţii de televiziune digitală şi analogică vor dispune de tarife atractive care variază între 13 lei/lună (TVA inclusă) şi 15 lei/lună (TVA inclusă), în timp ce abonamentul Digital SkyShowtime va putea fi contractat la doar 19 lei/lună (TVA inclusă).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Campania DIGI Days” este disponibilă exclusiv online, pe site-ul sau aplicaţia mobilă DIGI.ro, direct în pagina principală sau în secţiunea „Contul meu”, rubrica „Serviciile mele” şi este dedicată consumatorilor existenţi care vor să achiziţioneze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopţiune TV. Reducerea se acordă pentru prima jumătate de an numai în cazul serviciilor şi extraopţiunilor suplimentate pe durata campaniei, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Promoţia nu se aplică echipamentelor cumpărate şi nu se cumulează cu oferta de achiziţionare în rate a telefoanelor.

DIGI este unul dintre principalii operatori de telecomunicaţii din România, care oferă servicii de televiziune prin cablu şi satelit de tip DTH, internet fix, telefonie şi date mobile, precum şi telefonie fixă. DIGI îşi păstrează poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. În acelaşi timp, DIGI este destinaţia preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent în reţeaua 4G şi 5G, peste 6 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 30.06.2024).

Informaţii suplimentare despre serviciile companiei pot fi consultate pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi online, radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.