Deputatul PNL Robert Sighiartău afirmă, vineri, că PSD mai întâi a generat aşteptări mari în rândul pensionarilor, iar acum încearcă să paseze responsabilitatea în seama unor funcţionari care au muncit din greu pentru a reuşi să termine la timp recalcularea. ”Un lucru e clar, Ciolacu aduce ghinion pensionarilor din România”, spune Sighiartău. Liberalul i-a răspuns purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, care afirmase că la Casa Naţională de Pensii, condusă de un reprezentant PNL, a fost o problemă privind redactarea deciziilor de recalculare a pensiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Un eşec electoral marca PSD. Domnul Romaşcanu tocmai caută, pe sub mese, un vinovat pentru scandalul de la pensii, vorbind de greşeli despre care ştie el, a auzit el. În timp ce ministra muncii zice că totul e perfect şi că recalcularea e un succes. Atunci când este în teren şi lucrurile nu merg bine, PSD mereu dă vina pe starea terenului, pe arbitri şi chiar pe spectatori. Este o atitudine ”bărbătească” din partea domnului Romaşcanu pe care am mai văzut-o”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

Liberalul arată că ”PSD mai întâi a generat aşteptări mari în rândul pensionarilor, iar acum încearcă să paseze responsabilitatea în seama unor funcţionari care au muncit din greu pentru a reuşi să termine la timp recalcularea”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Un lucru e clar, Ciolacu aduce ghinion pensionarilor din România”, mai precizează Robert Sighiartău.

Reacţia acestuia vine după ce purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că la Casa Naţională de Pensii, al cărui preşedinte este de la PNL a fost o problemă tehnică în redactarea deciziilor de recalculare a pensiilor.

”Dacă vreţi să politizăm, deşi nu aş fi vrut să fac acest lucru, ştiţi de unde este preşedintele Casei Naţionale de Pensii. Acolo a fost o problemă tehnică în redactarea acelor foi, acele decizii care s-au trimis la pensionari, putea să se scrie explicit şi mare că pensiile care sunt în acest moment, rămân în plată. Este scris, numai că nu este scris mare. Pe un val de informări nu întotdeauna adevărate, oamenii au intrat în panică”, a spus Romaşcanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.