Partidul Naţional Liberal este favorit pentru a câştiga alegerile locale în regiunea Dobrogei, având un scor de circa 35% în sondajele de opinie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pe locul 2, după PNL, se plasează PSD, care ar obţine 26% la aceste alegeri, în timp ce pe locul al treilea se află AUR, cu 15%. Cercetările sociologice arată o scădere a Alianţei USR-PMP-FD, care obţine doar 13% în sondaje.

Procentul mare al PNL la votul politic pentru alegerile locale din 9 iunie se bazează în mod special pe scorurile bune ale primarilor liberali din Constanţa şi Tulcea, cele mai mari oraşe din Dobrogea.

În acelaşi timp, scăderea Alianţei USR-PMP-FD în Dobrogea este pusă pe seama dezamăgirii electoratului userist cu privire la susţinerea de către USR a lui Claudiu Palaz pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa. Palaz, care e membru PMP, a fost judecat pentru abuz în serviciu şi a fost acuzat că ar fi cerut mită în perioada în care era prefect de Constanţa.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

(Comandat de Partidul Naţional Liberal

CMF: 21240015)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.