Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că este o dovadă de maturitate faptul că PSD şi PNL au avut un guvern comun “în care nu s-au înjurat zi de zi unul pe celălalt”. ”Cum a guvernat acest guvern, asta e altă discuţie”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Primarul Capitalei a fost întrebat, duminică seară, la B1 Tv, dacă PSD şi PNL sunt certate pe bune. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”În politică nu eşti niciodată certat pe bune pentru că eşti obligat să negociezi, să tranzacţionezi şi faptul că ei după ce au fost adversari... nu vorbesc de ce au promis fiecare în campania din 2020. Faptul că, după ce ei au fost adversari, au reuşit să guverneze împreună, ăsta e un lucru bun pentru România. Adică faptul că au avut un guvern comun în care nu s-au înjurat zi de zi unul pe celălalt, asta e o dovadă de maturitate. Cum a guvernat acest guvern, asta e altă discuţie”, a declarat Nicuşor Dan.
 
El a menţionat că şi-ar dori o alianţă a partidelor de dreapta.
 
”Dacă mă întrebaţi ce vreau eu, ce-mi doresc eu, eu mi-aş dori ca partidele de dreapta, vorbind aici de PNL, USR, PMP, Forţa Dreptei, Reper, UDMR, să strângă suficient de multe voturi astfel încât să facă o majoritate şi să facă o guvernare. Şi în paralel în Consiliul General să avem o majoritate care să se corespundă cu aceasta naţională”, a explicat primarul Capitalei.
 
Întrebat dacă vede acest scenariu realizabil, Nicuşor Dan a răspuns: ”Am văzut declaraţii de intenţii, dar nu am văzut o construcţie. Mai este timp pentru ea”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.