Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă sâmbătă, despre atacurile social-democraţilor din cadrul Congresului PSD care a avut loc la Romexpo, că să-ţi începi campania electorală fix cu atacuri la PNL, la partenerul de guvernare, ca şi cum asta e problema centrală a României – dă dovadă de slăbiciune şi probabil este şi multă frică, pentru că pesediştii ştiu bine că PNL va uni dreapta în jurul lui şi va câştiga în turul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Să-ţi începi campania electorală fix cu atacuri la PNL, la partenerul de guvernare, ca şi cum asta e problema centrală a României – dă dovadă de slăbiciune şi aş zice de lipsă de imaginaţie. Şi probabil e şi multă frică, pentru că pesediştii ştiu bine că PNL va uni dreapta în jurul lui şi va câştiga în turul 2”, a scris Ionuţ Stroe într-o postare pe Facebook.

Liberalul arată că ”este cam prea mult vitriol şi aroganţă în atacurile PSD şi dau iar senzaţia că vor să-şi facă de cap singuri în România, iar asta i-a costat şi îi va costa din nou”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Văd că au aceeaşi tendinţă să repete şabloane din trecutul lor pe care nu reuşesc să le repare. Atacurile, nervozitatea în faţa frustrării şi agresivitatea sunt comportamente deprinse din relaţiile si experienţele din trecut pe care n-au reuşit să le depăşească. Să ştiţi că românii, dincolo de aceste vorbe, văd acelaşi PSD care nu s-a reformat sau nu vrea să se reformeze. Nu e un sfat, dar pe cei de la PSD, care conduc guvernarea, ar trebui să îi preocupe ce se întâmplă prin ţară şi să nu le mai pară atât de „sofisticate” nişte politici economice elementare”, arată Stroe.

Purtătorul ded cuvânt al PNL mai afirmă că ”premierul Ciolacu are prea multe crize pe cap, în spitale sau în sistemul de pensii – unde chiar miniştrii săi, ai PSD, au de dat răspunsuri – ca să mai creeze şi genul acesta de scandaluri politice”.

”Să nu creadă cineva din PSD că, atacând PNL, o să uite oamenii de probleme”, adaugă Stroe. ”În final, îmi exprim şi mirarea. Mă aşteptam ca PSD să atace radicalismul, extremele şi excesele de tipul AUR, să arate că are nişte linii roşii pe care nu le va trece niciodată – dar n-a vorbit despre ele nici un lider PSD, nici măcar premierul Ciolacu. E curios, surprinzător şi chiar mă pune pe gânduri ... dacă acolo nu este vorba de o susţinere reciprocă invizibilă”, mai declară Ionuţ Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.