Liderul PNL, Alina Gorghiu a lansat o provocare către partidele din Parlament pentru adoptarea în regim de urgenţă, într-o săptămână, pe modelul legii lui Liviu Dragnea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, a unui proiect de lege care prevede impozitarea cu 16% a profitului companiilor internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să impozităm cu 16% profitul companiilor internaţionale! Este ziua în care voi face abstracţie că sunt adversar politic al PSD, adversar politic cu Liviu Dragnea. Astăzi nu mă interesează polemica politică, însă vorbim despre două legi pe care vreau să le privim ca importante. Una este sub semnătura PSD, alta sub semnătura PNL. Pentru cea sub semnătura PNL, ne-a uşurat misiunea o directivă care a fost dată în vara acestui an. Noi vrem să o transpunem mai repede şi este în interesul statului să o transpunem”, precizează Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.  

Liderul PNL afirmă că, prin votul Parlamentului, se poate impozita cu 16% profitul companiilor internaţionale care îşi trimit profitul în afară prin diverse tertipuri.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Antreprenorul român plăteşte profitul în România, iar ceilalţi şi-l duc afară prin diverse pârghii. Directiva aceasta facilitează impozitarea profitului acolo unde l-ai produs”, spune Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL lansează o provocare către partidele parlmentare.

”Aş vrea să provoc Parlamentul să propună aceeaşi procedură ca într-o săptămână să o trecem şi prin Senat şi prin Camera Deputaţilor. Este un proiect foarte bun. Vorbim de venituri de patru ori mai mari la buget”, menţionează liderul PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.