Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin face apel la PSD să facă pentru Marcel Ciolacu o campanie „decentă” şi să renunţe la evenimente „faraonice”, aşa cum a organizat în trecut. „Omul ăsta are nevoie de o campanie decentă, acceptaţi-l aşa cum e, cu bâlbâielile lui, cu şovăielile lui, aşa cum e el, în starea sa pură! Este mai simplu decât îl percepeţi şi este mult mai complex în interior decât vă închipuiţi”, le-a transmis sindicalistul delegaţilor la Congresul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, mulţumeşte, în discursul ţinut în faţa delegaţilor de la Congresul PSD de sâmbătă, unde participă ca invitat, pentru sprijinul acordat de social-democraţi pentru modificarea Legii dialogului social şi pentru „atenţia deosebită acordată constant demersului de creştere a salariului minim”
Costin e de părere că e „nevoie de un efort suplimentar” pentru a repara unele erori apărute în urma implementării legii pensiilor. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
„Insist pentru includerea partenerilor sociali în reforma fiscală.”, a mai spus sindicalistul. 
El spune că bătălia pentru instituţia prezidenţială vine după 20 de ani în care am avut exemple clare despre care pot spune fără ezitare: ”Aşa nu!”. 
„Sunt unul dintre cei care l-au încurajat pe domnul Marcel Ciolacu să candideze la preşedinţia României. Este unul dintre puţinii oameni politici din România care creşte profesional de la o zi la alta şi mai ales este unul dintre foarte puţinii oameni politici pe care i-am cunoscut şi care au demonstrat bun simţ în politică”, a subliniat Dumitru Costin.
El a făcut apel la PSD să facă pentru Marcel Ciolacu o campanie „decentă” şi să renunţe la evenimente „faraonice”, aşa cum a organizat în trecut.
„Aş vrea să fac un apel către voi toţi, cei care vă veţi ocupa de campania lui Marcel Ciolacu şi care îi veţi fi alături: fac un apel la voi, Marcel Ciolacu are nevoie de o campanie politică decentă, renunţaţi la evenimente faraonice, aşa cum i-aţi organizat lui Victor Ponta! Omul ăsta are nevoie de o campanie decentă, acceptaţi-l aşa cum e, cu bâlbâielile lui, cu şovăielile lui, aşa cum e el, în starea sa pură! Este mai simplu decât îl percepeţi şi este mult mai complex în interior decât vă închipuiţi”, a spus Costin la finalul discursului său.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.