Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, că a obţinut pentru România o linie de finanţare de 467 de milioane de euro în domeniul gestionării situaţiilor de urgenţă. El a precizat că aceste fonduri pot fi atrase şi pentru situaţii de urgenţă produse înainte de încheierea acestui împrumut şi a explicat că banii pot fi folosiţi şi pentru gestionarea efectelor inundaţiilor recente din Galaţi şi Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a declarat la începutul şedinţei de Guvern că persoanele afectate de inundaţii vor primi lemne de foc pentru încălzirea locuinţelor. 
”Completăm azi şi pachetul de ajutoare pentru persoanele şi familiile afectate de recentele inundaţii. Le asigurăm, prin Romsilva, lemnul de foc necesar încălzirii locuinţelor, în baza solicitărilor depuse de  primării. Fiecare familie sau persoană singură va primi lemn de foc în limita a maxim 7 metri cubi, ce va fi plătit din ajutoarele guvernamentale de 15.000 de lei pe familie”, a explicat premierul. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
El a mai anunţat  că România are acces la o linie de finanţare de 467 de milioane de euro pentru situaţii de urgenţă. 
”Apropo de situaţiile de urgenţă, am obţinut pentru România acces la o linie de finanţare de 467 de milioane de euro. Fondurile sunt oferite de mari finanţatori internaţionali şi pot fi atrase şi pentru situaţii de urgenţă produse anterior semnării împrumutului. Astfel, o parte din bani pot fi folosiţi şi pentru gestionarea efectelor inundaţiilor recente din Galaţi şi Vaslui”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.