Liderul USR şi al opoziţiei, Cătălin Drulă, a condamnat ferm, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamţ, practicile Partidului Naţional Liberal, denunţând corupţia şi mediocritatea care caracterizează acest partid şi guvernarea din care face parte alături de PSD. Drulă a subliniat că PNL a devenit un „partid toxic pentru România”, trădând valorile liberale şi aliniindu-se cu PSD într-o coaliţie care blochează reformele esenţiale şi banii din PNRR pentru dezvoltarea ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu votaţi PNL. PNL este egal PSD. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Oamenii care mai cred în valorile liberale sunt acum în Dreapta Unită”, a spus Cătălin Drulă. „Văd toată ţara plină de panourile unui domn rotofei, care se umflă din banii românilor, cu pensie specială de 20.000 de lei, care încalcă toate normele de reprezentare şi publicitate electorală”, a declarat Drulă.

Cătălin Drulă a evidenţiat şi lista de persoane care conduc acest partid care „a luat un nume istoric şi l-a dus în noroi, a luat speranţa unor oameni care au votat de dreapta în 2020”:

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Domnul Ciucă este un ostaş în slujbă proprie. El trage pentru sine. Şi el, şi familia lui se îndestulează din pensii nesimţite. Este un plagiator. Un om care nu s-a dat în spate de la a îngenunchea justiţia română ca să iasă basma curată. I s-au aranjat dosare, domnul Voineag de la DNA l-a spălat ca să nu fie analizat plagiatul preşedintelui PNL. E un om care nu are nimic liberal în el”.

În continuare, Cătălin Drulă l-a criticat pe Lucian Bode, actualul secretar general al PNL: „Numărul 2 în partid, Lucian Bode, nu a fost nicio zi în viaţa lui în mediul privat, nu s-a gândit cum e să plăteşti facturile la sfârşitul zilei. Nimic liberal în el. E un om extrem de toxic care blochează subvenţia PMP şi investeşte bani în propagandă ca să blocheze opoziţia, care a încercat să ne scoată de pe buletinul de vot şi a dus România mai mult ca oricine către un regim de tip Belarus”. Drulă a evidenţiat şi lista de europarlamentari ai PNL şi a oamenilor plantaţi în instituţii.

”O listă de sinecurişti politici, fără nicio structură, pe care nu îi cunoaşte nimeni, nu au făcut nimic în cariera lor, care au umplut statul român de amante în consiliile de administraţie, de pile. Ăsta este regimul pe care îl propune Iohannis - dominaţia unor mediocri care au pus mâna pe instrumentele de putere”, a concluzionat el.

În încheiere, Drulă a transmis un mesaj către Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă: „Nu o să câştige prezidenţialele, nici Marcel, nici Nicu! România are nevoie de un Preşedinte dat de Dreapta Unită, de un om vertical căruia să îi pese de această ţară, să aibă curaj şi inimă. Schimbarea este Dreapta Unită, o forţă care crede într-o Românie modernă, o forţă a oamenilor cinstiţi. Începem pe 9 iunie, continuăm cu prezidenţialele şi parlamentarele”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.