Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a afirmat, joi seară, că România este în prezent ”în zona bună” în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor şi semnarea de contracte, dar trebuie să păstreze aceeaşi viteză. ”Această viteză nu se păstrează dacă ne certăm în coaliţie, dacă introducem politicul în ecuaţie”, a afirmat Câciu, explicând că înţelege contrele din coaliţie pe măsură ce se apropie alegerile. ”Nu suntem la tango”,m a mai declarat ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a afirmat, joi seară, la Antena 3, că România este ”în zona bună” în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor şi semnarea de contracte.

”Suntem în zona bună, cu o singură condiţie: să păstrăm această viteză. Această viteză nu se păstrează dacă ne certăm în coaliţie, dacă introducem politicul în ecuaţie – că nu sunt banii nici ai lui Câciu, nici ai lui Ciolacu, nici ai lui Boloş (...) sunt banii românilor. Sunt banii gratis ai României”, a declarat Adrian Câciu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Întrebat dacă în acest context îl deranjează contrele tot mai dese dintre liderii din coaliţie, Câciu a afirmat: ”Nu. Le înţeleg. Nu suntem la dans, nu suntem la tango. Trenuie doar să avem grijă să facem disocierea între lupta politică – unde suntem adversari – şi acţiunea guvernamentală, unde trebuie...”

Întrebat, de asemenea, dacă cele două partide reuşesc acest lucru, ministrul Proiectelor Europene a declarat: ”Până în acest moment s-a reuşit şi se va reuşi în continuare, dacă suntem în continuare  maturi”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.