Deputatul PNL Adrian Cozma a declarat, joi, înainte de şedinţa PNL, că el nu a spus că propune retragerea din Guvern a PNL, ci a spus ca până în momentul în care Grindeanu nu-şi dă demisia şi PSD nu-şi cere scuze public, PNL nu ar trebui să stea la masă cu ei şi nici la şedinţele coaliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Rămân solidar ideii că PSD dăunează grav sănătăţii PNL şi îmi voi expune punctul de vedere şi astăzi. O să discutăm cu colegii, să vedem cât putem accepta din ceea ce a făcut şi jignirile pe care ni le-a adus PSD, în special prin vocea domnului Ordonanţa 13, Grindeanu, care ne-a jignit cel mai tare. Eu cred că nu mai putem sta la masă cu ei”, a spus Adrian Cozma, înante de şedinţa PNL.

El a precizat că nu a spus că propune retragerea din Guvern.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Nu am spus niciodată retragerea din Guvern, am spus ca, până în momentul în care Grindeanu nu-şi dă demisia şi PSD nu-şi cere scuze public, noi nu ar trebui să mai stăm la masă cu ei şi nici la şedinţele coaliţiei să mai participăm. Domnul Ordonanţa 13, domnul Grindeanu nu poate da lecţii nimănui, pentru că dacă nu era oprit atunci de preşedinte, cred că era o revoluţie în România”, a mai afirmat Cozma.

Vicepreşedintele PNL Adrian Cozma anunţa după Congresul PSD că ipocrizia şi duplicitatea conducerii PSD exprimată la Congresul PSD l-au determinat să propună convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu.

El arăta că Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie pentru prezidenţiale din poziţia de prim-ministru şi dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe Preşedintele Iohannis, să renunţe la funcţia de prim-ministru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.