Roxana Ostroveanu, creatoarea din spatele brandului de lux IMROSKA, a fost premiată la Gala FashionTV Awards din Veneţia, unde a primit distincţia pentru excelenţă în designul vestimentar de lux. Evenimentul, desfăşurat în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, este un reper în industria modei şi îi pune în lumină pe cei mai valoroşi şi cei mai promiţători designeri vestimentari din lume. FashionTV este un jucător cheie în domeniu, fiind partener în organizarea şi promovarea unor evenimente majore, precum Galele Oscar şi Săptămânile Modei de la Milano şi Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Roxana Ostroveanu a impresionat juriul prin perspectiva nouă pe care a adus-o în designul de lux. Brandul IMROSKA se distinge prin fuziunea între rafinament şi autenticitate, oferind piese vestimentare care reflectă nu doar stil, ci şi o legătură profundă cu identitatea şi energia purtătorului. „Lumea modei de astăzi oferă o gamă vastă de îmbrăcăminte pentru fiecare tip de personalitate şi corp. Dar nu este suficient”, a subliniat Roxana. „Noua generaţie are nevoie de un început proaspăt. Este vorba despre calitate, nu cantitate. Vibraţii pozitive, nu abordări materialiste conduse de ego şi dorinţe superficiale. Esenţă, nu doar aparenţă”, a adăugat ea.

Designul vestimentar nu este doar despre haine, ci despre energia pe care o transmiţi prin ceea ce porţi. Creaţiile mele nu sunt simple piese vestimentare, ci manifestări ale sufletului şi ale conexiunii profunde cu esenţa noastră interioară. Când creezi, dai de fapt viaţă. Transmiţi puţin din sufletul tău, din energia ta şi din tot ceea ce eşti tu în acel moment", a declarat Roxana Ostroveanu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.