Vicepreşedinta americană în exerciţiu Kamala Harris a primit un cadou special de ziua sa de naştere de la superstarul Stevie Wonder, la un eveniment de campanie, în Biserica Divine Faith Ministries International, la Jonesboro, la periferia Atlantei, care a cerut mulţimii să-i cânte versiunea sa a ”Happy Birthday”, la împlinirea vârstei de 60 de ani, duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vicepreşedinta a asistat la o slujbă duminică, în regiunea Atlantei, împreună cu alţi credincioşi afroamericani, o categorie de alegători majoritar democrată dar cu unele reticenţe faţă de candidata la preşedinţe.

Georgia a deschis marţi secţii de votare - cu trei săptămânio înainte de alegeri - în care se poate vota fizic înainte de ziua alegerilor, 5 noiembrie.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cei doi candidaţi la preşedinţie, Kamala Harris şi Donald Trump, le-au cerut locuitorilor să voteze înce de pe acum.

Precedentul record al primei zile de vot anticipat a fost înregistrat înh 2020, când au fost exprimate 136.000 de voturi.

Cu 16 zile înainte de alegerile prezidenţiale, democrata şi miliardarul, în vârstă de 78 de ani, âşi intensifică campaniile într-o cursă tot mai tensionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.