Doi muncitori au murit, iar unul a fost grav rănit într-o explozie, într-un centru de mentenanţă al companiei aeriene americane Delta Air Lines, în apropierea aeroportului Atlanta, anunţă compania, care precizează că cooperează cu autorităţile locale în cadrul unei anchete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Familia Delta este devastată de pierderea a doi membri ai unei echipe şi rănirea altuia, în urma unui incident care a avut loc în această (marţi) dimineaţa (ora locală) în instalaţia de mentenanţă a operaţiunilor thenice de la Atlanta”, anunţă într-un comunicat Delta Air Lines.

”Ne exprimăm susţinerea totală faţă de membrii familiilor şi colegilor în această perioadă teribil de dificilă”, adaugă compania.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Întreprinderea cooperează cu autorităţile locale într-o anchetă cu privire la ceea ce s-a întâmplat în acest atelier de roţi şi frâne.

Potrivit unor surse anonime, pneul unuia dintre avioanele aflate în mentenanţă a explodat.

Imediat după ora locală 5.00 (12.00, ora României), pompieri şi Poliţia din Atlanta au intervenit la hangar, situat în apropierea Aeroportului Hartsfield-Jackson din Atlanta.

Atelierul în care a avut loc acest accident face parte din Delta TechOps, care asigură mentenanţa, repararea şi revizia avioanelor Delta şi altor peste 150 de clineţi din sectorul aviaţiei şi unor companii aeriene din întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.