O femeie de 75 de ani care se deplasa pe jos, pe o stradă din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, duminică seară, după ce un autoturism a acroşat o motocicletă, iar motocicleta a lovit-o. Primele date arată că pietonul a suferit multiple traumatisme, în special în zona capului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică seară, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui, în apropierea sediului Curţii de Conturi. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”În accident au fost implicate două vehicule - un autoturism şi o motocicletă- precum şi trei persoane, între care un pieton”, informează ISU Vaslui. 
 
Femeia în vârstă  de 75 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi multiple escoriaţii.
 
Ea fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.