Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit, vineri seară, după ce au fost anunţaţi despre producerea unei explozii la parterul unei secţii a Spitalului Clinic Judeţean. Din primele informaţii, ar fi fost vorba despre o defecţiune la instalaţia de răcire a unui echipament medical, posibil a unui aparat pentru RMN. Nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii ISU Cluj au revenit cu precizarea că defecţiunea instalaţiei de răcire a fost la parterul clădirii.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Cluj-Napoca au fost solicitaţi să intervină în această seară după anunţul primit în dispeceratul ISU Cluj cu privire la faptul că s-a produs o explozie în subsolul unui imobil, situat pe strada Victor Babeş din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.
 
Acolo au ajuns patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară şi un echipaj SMURD.
 
”Din primele informaţii, se pare că a fost vorba despre o defecţiune la instalaţia de răcire a unui echipament medical (posibil pentru investigaţii tip RMN), din cadrul unei secţii a Spitalului Clinic Judeţean. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar, conform primei evaluări, se pare că a fost afectată doar instalaţia de răcire amintită”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.