Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un bloc din Slatina, iar pompierii au evacuat zece persoane. Au luat foc mai multe materiale depozitate în casa scării, iar echipele de intervenţie acţionează pentru scoaterea fumului. În blocul respectiv se află şi un spaţiu comercial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Olt a anunţat că, în momentul sosirii la locul intervenţiei, ardeau obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn şi alte materiale combustibile, depozitate la parterul imobilului. 

Pompierii au salvat cu autospeciala de intervenţie la înălţime un copil de nouă luni şi pe tatăl acestuia. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
 
”Concomitent cu misiunea pentru stingerea incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare, care au verificat toate apartamentele şi au evacuat zece persoane. 
Cu ajutorul autospecialei pentru intervenţie la înălţime, au fost evacuaţi de la etajul trei, un sugar, în vârstă de nouă luni şi tatăl acestuia, casa scării fiind inundată cu fum. 
De asemenea, cu ajutorul scării culisante, au fost evacuati doi adulţi şi cinci câini, dintr-un apartament situat la etajul unu”, au mai anunţat pompierii.
 
Ei au preciza că incendiul ar fi fost provocat intenţionat. 
 
”Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind distruse materialele depozitate pe casa scării şi afectaţi pereţii blocului. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei pentru a genera incendiul”, a mai precizat sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că pompierii au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de pe strada Prelungirea Tunari din Slatina.

”Au fost evacuate zece persoane şi cinci animale. Incendiul este localizat. Se verifică, în continuare toate apartamentele. Blocul are regim P+4, nouă apartamente şi un spaţiu comercial”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Pompierii acţionează pentru evacuarea fumului, cu un ventilator din dotarea autospecialei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.