Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, duminică după amiază, în localitatea Gălăuţaş din judeţul Harghita, în apropierea unei fabrici de cherestea. Pompierii au reuşit să localizeze incendiul înainte ca flăcările să ajungă la fabrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Incendiul a fost lichidat, informează ISU Harghita.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul care a cuprins vegetaţie uscată pe un teren don zona localităţii Gălăuţaş, s-a extins pe mii de metri pătraţi de teren. „Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 hectare, cu pericol de propagare la fabrica de cherestea din apropiere”, au transmis, iniţial, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

La faţa locului intervin, pentru oprirea propagării focului şi pentru stingerea acestuia, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie nr.2 Topliţa.

În sprijinul acestora acţionează Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gălăuţaş. La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat iar forţele de intervenţie acţionează pentru lichidare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.