Un bărbat a fost găsit mort, luni, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în judeţul Dolj. Poliţiştii au deschis o anchetă în urma căreia vor stabili exact ce s-a întâmplat şi cum s-a produs decesul bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, de un bărbat din Sălcuţa, cu privire la faptul că în extravilanul comunei, în spatele locuinţelor, a izbucnit un incendiu iar un bărbat este posibil să fie rănit.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în zonă se manifesta un incendiu de vegetaţie. La o distanţă de 60 de metri de un imobil a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 78 de ani, din localitate.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii au dispus realizarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în localitatea Sălcuţa.
 
În spatele unei grădini, pompierii au găsit un bărbat decedat. El avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.