Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare, la Mangalia. O femeie care avusese o relaţie cu victima anunţase autorităţile că acesta ameninţase că îşi va lua viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La data de 27 octombrie, în jurul orei 04.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Vama Veche - 2 Mai au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relaţie de concubinaj, ar fi ameninţat că-şi va lua viaţa. Poliţiştii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum şi a autoturismului cu care acesta obişnuia să circule”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Ei au precizat că poliţiştii au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.56, un autoturism a căzut în mare, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului şi insuliţa Mangalia.
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Pompierii au reuşit să scoată din apă maşina, iar în interior se afla un bărbat. 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.