Trei persoane au fost transportate la spital, duminică seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 11, în judeţul Covasna. Traficul rutier este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, duminică seara, în localitatea Tinoasa.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Un bărbat în vârstă de 48 de ani, aflat singur în autoturismul cu care circula pe DN 11, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt vehicul, în care se aflau două persoane. În urma impactului, atât bărbatul, cât şi cele două persoane din celălalt autoturism au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Testările efectuate de poliţişti au indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool înainte de producerea accidentului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna.
 
Traficul în zona evenimentului este blocat pentru efectuarea cercetărilor, urmând să fie reluat după finalizarea acestora.
 
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.