Un incendiu a izbucnit, miercuri după amiază, într-un bloc de locuinţe cu nouă etaje din municipiul Ploieşti. Din cauza degajărilor importante de fum, opt persoane s-au autoevacuat din imobil. Focul, care a fost stins, a afectat o suprafaţă de 80 de metri pătraţi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul, a cărui cauză nu se cunoaşte, deocamdată, a izbucnit într-un apartament situat la etajul unu, într-un bloc cu nouă etaje de pe strada Romană din Ploieşti. 
Pompierii au acţionat pentru stingerea flăcărilor, concomitent cu luarea măsurilor necesare pentru evacuarea fumului şi protejarea celorlalţi locatari ai blocului. La ora transmiterii aceste ştiri incendiul, care s-a extins pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, a fost lichidat. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Incendiul s-a manifestat fără flacără, cu degajare mare de fum. Pompierii intervin în aceste momente pentru evacuarea fumului acumulat la etajele superioare”, transmit oficialii ISU Prahova. 
Opt persoane s-au autovecuat din bloc, din cauza fumului dens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.