Ciclistul belgian Remco Evenepoel a câştigat vineri, în Turul Franţei, proba contra cronometru dintre Nuits-Saint-Georges şi Gevrey-Chambertin, şi a ajuns Ia câteva secunde în spatele slovenului Tadej Pogacar, deţinătorul tricoului galben.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) a câştigat vineri proba contra cronometru a etapei a 7-a a Turului Franţei, între Nuits-Saint-Georges şi Gevrey-Chambertin (25,3 km ).

Deşi a pierdut timp pe tronsonul de coborâre - unul dintre punctele sale slabe - campionul mondial în proba contra cronometru a profitat de ultimii kilometri pentru a mai câştiga  câteva secunde şi s-a impus. „Sunt super fericit, am avut o zi bună. M-am bucurat de fiecare metru din acest timp”, a declarat Evenepoel.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În clasamentul etapei, Evenepoel a fost urmat de Tadej Pogacar şi Primoz Roglic.

În clasamentul general, slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) îşi păstrează tricoul galben, dar Remco Evenepoel s-a apropiat la doar 33 de secunde de dublul câştigător al Turului Franţei. Danezul Jonas Vingegaard (Visma) este pe locul 3 în timp ce slovenul Primoz Roglic (Red Bull-BORA) a urcat pe locul 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.