O fetiţă de trei ani a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa cu stare de somnolenţă, iar în urma analizelor a ieşit pozitivă la consumul de substanţe interzise. Ea a fost externată după 24 de ore, după ce starea acesteia s-a îmbunătăţit. Reprezentanţii DGASPC au declarat pentru News.ro că, potrivit relatărilor mamemi fetiţei, simptomele au apărut după ce a participat la o petrecere organizată cu prilejul deschiderii unui salon de înfrumuseţare, iar acolo copilul a mâncat dulciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Roxana Onea, reprezentant al DGASPC Constanţa, a declarat că mama fetiţei a fost testată şi a ieşit negativ la consum de droguri şi de alcool. 
”Mama s-a prezentat cu fetiţa în dimineaţa zilei de 30 iunie la Unitatea de Primire Urgenţe. Fetiţa avea o stare de agitaţie psihomotorie. Ea a declarat că simptomele au apărut după ce a participat la o petrecere organizată cu prilejul deschiderii unui salon de înfrumuseţare, iar acolo fetiţa a mâncat dulciuri. Ulterior a observat această stare la fetiţă. Medicii au făcut testele toxicologice şi a ieşit pozitiv la canabis. Mama a fost testată şi nu a ieşit pozitiv nici la droguri, nici la alcool. Copilul a rămas sub supraveghere şi externat a doua zi”, a declarat Roxana Onea, pentru News.ro
Ea a menţionat că mama copilului este cetăţean olandez, tatăl, cetăţean român şi locuiesc împreună într-o localitate din judeţul Constanţa.  
Roxana Onea a menţionat că o echipă a DGASPC a mers la locuinţa familiei respective pentru a verifica condiţiile de locuit. 
”Noi astăzi am deplasat echipa mobilă la locuinţa respectivă, să verifice condiţiile de locuit. Pare că acolo se află şi bunica maternă. În funcţie de ce vom constata în teren, vom vedea dacă putem interveni cu diverse servicii, precum consiliere şi informare a părinţilor şi eventuală o monitorizare din partea autorităţilor locale”, a precizat Roxana Onea.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, a declarat pentru News.ro, că pacienta a fost internată pentru ingestie de substanţe necunoscute.
 
”Este vorba despre un pacient minor în vârstă de trei ani, care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgenţă. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă, fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise, prin urmare a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.