Poliţia Română anunţă, sâmbătă, că, în perioada 21- 27 ianuarie, au fost depistate 37 de persoane urmărite naţional, dar şi 235 de persoane dispărute, 155 fiind minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada  21 – 27 ianuarie, în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 37 de persoane urmărite la nivel naţional. Dintre acestea, 27 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 5 aveau mandate de arestare preventivă”, a transmis, sâmbătă, IGPR.

Sursa citată a explicat că, totodată, au fost depistate 2 persoane care aveau emise mandate europene de arestare, iar faţă de 3 persoane au fost dispuse sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”De asemenea, în perioadă menţionată, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, au fost depistate 235 de persoane dispărute, 155 fiind minori”, a mai precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.