Subsolurile a cinci blocuri din municipiul Topliţa, judeţul Harghita, au fost inundate, în urma ploilor torenţiale din ultimele zile, pompierii intervenind pentru evacuarea apei. Primele date indică faptul că suprafaţa afectată este de 700 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ploaia torenţială din ultimele zile a provocat inundaţii în judeţul Harghita, vineri dimineaţă. La Topliţa, apa a intrat în subsolul a cinci blocuri. 
„În urma efectuării recunoaşterii, s-a constatat că este vorba de o suprafaţă de circa 700 mp inundată, din cauza precipitaţiilor din zilele anterioare”; transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La faţa locului intervin pompierii militari, cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Topliţa, precum şi o vidanjă din cadrul primăriei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.