Un tânăr de 24 de ani a fost rănit, marţi, într-un grav accident rutier care s-a produs în municipiul Deva. El se afla pe motocicletă, iar într-o intersecţie un autoturism nu i-a acordat prioritate. În urma impactului, tânărul a fost aruncat în aer, peste maşina care l-a lovit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

VIDEO - Facebook / HD365 TV

”La data de 28 mai 2024, în jurul orei 12:35, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, în municipiul Deva, la intersecţia bulevardului 22 Decembrie cu strada Carpaţi, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 22 Decembrie, din Deva, a virat stânga la intersecţia cu strada Carpaţi, intrând pe culoarea verde a semaforului electric, fără a acorda prioritate de trecere motocicletei conduse de un tânăr de 24 de ani, din Simeria, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu aceasta”, a transmis IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, motociclustul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imaginile care surprins momentul impactului arată cum motociclistul a fost arucat în aer, peste maşina care l-a lovit.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.