Un şofer de 20 de ani a accidentat, miercuri, doi tineri de 18 ani care se angajaseră în trecerea străzii. Accidentul s-a produs pe Şoseaua Oltiniţei din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Şos. Olteniţei. Din primele date, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe Şos. Olteniţei dinspre Şura Mare către Bd. Constantin Brâncoveanu,  în momentul în care a ajuns la nr. 16, a surprins şi accidentat doi pietoni care se angajaseră în traversarea părţii carosabile”, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a menţionat că cei doi pietoni, ambii de 18 ani, au fist răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind “zero”. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.