Un copil care, vineri, s-a rătăcit pe Valea Prahovei, în zona Cascadei Urlătoarea din Buşteni, a fost găsit de către jandarmii montani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Inspectoratul Jandarmi Judeţean Prahova a fost sesizat prin apel 112, că în zona Cascadei Urlătoarea din Buşteni, un copil s-a pierdut de familia sa, cu care se afla în drumeţie. Imediat o patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Buşteni s-a deplasat în zona indicată şi împreună cu tatăl copilului au început căutările pe direcţia indicată de turiştii care s-au întâlnit cu băiatul", informează oficialii Inspectoratului de Jandarmi judeţean Prahova.

După aproximativ 30 minute copilul a fost găsit teafăr.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În condiţiile în care traseele turistice sunt aglomerate, în această perioadă, jandarmii le recomandă părinţilor să supravegheze atent copiii care îi însoţesc în drumeţii şi sa nu ignore pericolul întâlnirii cu animalele sălbatice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.