Unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani sunt cercetate de procurorii DIICOT pentru operaţiuni financiare frauduloase cu carduri, acestea fiind suspectate de realizarea unui prejudiciu de 17.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Cluj, miercuri, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R., au făcut zece percheziţii la persoane suspectate de operaţiuni financiare frauduloase.

Percheziţiile au avut loc în Cluj-Napoca şi în Bucureşti, iar în urma acestora au fost ridicate sisteme informatice (laptop-uri, telefoane mobile) şi substanţe interzise.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2017-2018, 11 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, din judeţele Cluj, Maramureş, Suceava, Sălaj şi din Bucureşti, ar fi efectuat operaţiuni financiare frauduloase cu carduri, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei”, au precizat anchetatorii.

La finalul percheziţiilor, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, cei în cauză fiind duşi la sediul unităţii pentru audieri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.