Preşedinta USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că USR va guverna împreună cu PNL şi cu UDMR, dar nu cu PNL-ul domnului Ciucă, care va fi schimbat după data de 9 decembrie. În ceea ce priveşte o guvernare cu PSD, ea a precizat că este posibilă într-un univers paralel, undeva, poate pe Marte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vom guverna împreună cu PNL şi cu UDMR, dar nu cu PNL-ul domnului Ciucă”, a spus Elena Lasconi la Digi24, despre ce va face USR după alegerile parlamentare.

Întrebat dacă va fi schimbat Nicolae Ciucă după aceste alegeri, Lasconi a spus: ”Da, îl vor zbura afară pe domnul Ciucă, de pe data de 9, dacă nu chiar mai repede”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Cred că deja se pregătesc alţi liberali să îi ia locul şi de asemenea cred că vor dispărea de la butoane şi cei care sunt în prezent la butoanele PNL-ului”, a arătat Elena Lasconi.

”În ceea ce priveşte o guvernare cu PSD-ul, asta este posibilă într-un univers paralel, undeva, poate pe Marte, în care PSD-ul şi-ar schimba ADN-ul şi în loc să crească salarii, ar trebui să scadă salarii, adică să urmeze programul nostru de guvernare”, a mai spus Lasconi, arătând că este ”absolut imposibil, o fantezie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.