Un bărbat băut şi fără permis de conducere pentru nici categorie de vehicule a provocat un accident rutier, duminică, în judeţul Cluj. El a intrat de pe un drum secundar în drumul naţional 16, fără a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar. În urma evenimentului bărbatul a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 16, în localitatea Girişu din judeţul Cluj. „Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 34 de ani, care se deplasa cu un ATV, ar fi pătruns pe DN16 de pe un drum secundar, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Cluj.

Bărbatul aflat pe ATV a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat rezultatul de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Poliţiştii au constatat că şoferia implicată în accident nu consumase alcool. Verificările în baza de date au arătat că bărbatul de 34 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul condus de acesta nu era înmatriculat.

În urma evenimentului, Poliţia a deschis dosar pena care vizează comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.