Taylor Swift şi Post Malone au primit trofeul pentru cea mai bună colaborare pentru piesa lor pop "Fortnight", care a dat startul ceremoniei MTV Video Music Awards.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Swift, aflată într-o pauză de la Eras Tour, care a stabilit un record, a intrat în ceremonia de pe covorul roşu cu cel mai mare număr de nominalizări dintre toţi artiştii, 12. Câştigând primul premiu al serii, ea l-a lăudat pe Malone ca fiind "ridicol de talentat" şi "infailibil de politicos".

"Mi-a luat o veşnicie să-l fac să nu-mi mai spună doamnă", a spus ea alături de Malone pe scena de la UBS Arena, lângă New York.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Malone i-a întors complimentele, numind-o "absolut unul dintre cei mai amabili şi talentaţi oameni pe care am avut vreodată onoarea să-i cunosc".

Videoclipul alb-negru "Fortnight" a fost lansat în aprilie pentru a însoţi primul single de pe albumul lui Swift "The Tortured Poets Department". Videoclipul o arată pe Swift într-un spital sumbru, un decor despre care a spus că reflectă ceea ce vedea în mintea ei în timp ce scria cântecele "Tortured Poets".

"Fortnight" a concurat pentru cea mai înaltă distincţie a serii - Videoclipul anului - cu "Lunch" a lui Billie Eilish, "Houdini" a lui Eminem, "Snooze" a lui SZA, "Paint The Town Red" al lui Doja Cat şi "we can’t be friends (wait for your love)" de Ariana Grande. 

Eminem a deschis spectacolul cu "Houdini", înainte ca artista country Jelly Roll să i se alăture pentru colaborarea lor de succes "Somebody Save Me".

 

Puţini artişti au un an mai bun decât Sabrina Carpenter, care a câştigat MTV Video Music Award la categoria Cântecul anului pentru "Espresso". Cea de-a 40-a ediţie a VMA a avut loc la UBS Arena, pe Long Island din New York.

"Acest lucru este cu adevărat special", a spus ea. 

În aceeaşi seară, ea a cântat single-urile de succes "Please Please Please Please", "Taste" şi "Espresso" în timp ce a dansat cu un om lună şi un extraterestru.

Femeile au dominat spectacolul de premiere de la Chappell Roan.

Tyla a câştigat premiul pentru cel mai bun Afrobeats.

Katy Perry a primit Video Vanguard Award, interpretând un medley de opt melodii care îi acoperă întreaga carieră: "Roar", "E.T.", "California Gurls", "Teenage Dream", "I Kissed a Girl", "Firework", "Lifetimes".

"Am făcut toate astea în prima zi a menstruaţiei mele, vă vine să credeţi?", a glumit ea în discursul de acceptare. "Sunt atât de multe lucruri care trebuie să se alinieze pentru a avea o carieră lungă şi de succes ca artist. Nu există accidente care să dureze un deceniu".

Printre laureaţii anteriori ai Video Vanguard Award se numără Shakira, Beyoncé, Minaj, Madonna, Janet Jackson, Jennifer Lopez, Rihanna şi Missy Elliott.

Swift a sosit la spectacolul de premiere purtând un corset tartan verde cu o trenă asortată şi mănuşi lungi din piele neagră.

Starul pop a avut 12 nominalizări - opt pentru videoclipul ei "Fortnight", două categorii sociale şi pentru Cel mai bun cântec pop şi Artistul anului. Ea a fost urmată de colaboratorul ei la "Fortnight", Post Malone, cu 11. El a fost nominalizat de 10 ori alături de Swift şi a obţinut cea de-a 11-a nominalizare pentru hit-ul său country "I Had Some Help", cu Morgan Wallen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.