Eddie Murphy, vocea inimitabilă a lui Donkey din "Shrek", a declarat pentru revista Collider că două filme bazate pe lumea căpcăunului verde sunt în pregătire, inclusiv unul cu cel mai amuzant dintre patrupede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţat în urmă cu doi ani de DreamWorks, Eddie Murphy a confirmat că filmul de animaţie "Shrek 5" este în prezent în pregătire.

"Am început acum patru sau cinci luni. Am înregistrat deja o parte din el şi îl vom termina în acest an", a declarat el.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Filmul ar putea fi astfel lansat în 2025, la 15 ani de la "Donkey and Princess Fiona". În acel film, Shrek se trezeşte brusc transportat într-o lume paralelă complet nebună, unde este vânat şi trebuie să recucerească iubirea vieţii sale. Sinopsisul următorului film nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, este puţin probabil ca distribuţia să se schimbe, cu Mike Myers în rolul lui Shrek, Cameron Diaz în rolul Fionei şi Eddie Murphy în rolul Măgarului.

Murphy, care a dat voce simpaticului Donkey încă de la debutul filmului original "Shrek" în 2001, a detaliat planurile pentru filmul în care personajul său e protagonist. Când a fost întrebat dacă înregistrează simultan pentru ambele proiecte, el a clarificat: "Nu, nu în acelaşi timp. Am început să înregistrez Shrek, care cred că va apărea în 2025, iar apoi vom face un film despre Donkey".

Actorul american Eddie Murphy nu a oferit revistei Collider o dată de lansare. El a indicat că pregătirile pentru spin-off vor începe după 2025, după următorul film "Shrek".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.