Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, că CNAIR a semnat contractul pentrru finalizarea studiului de fezabilitate necesar construirii celor 164 de km ai acestei autostrăzi care asigură legătura dintre Moldova şi Transilvania şi anume autostrada Braşov - Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Un nou pas important pentru construirea Autostrăzii Braşov-Bacău (A13)! CNAIR a semnat astăzi contractul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor 164 de km ai acestei autostrăzi care asigură  legătura dintre Moldova şi Transilvania”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

El a mai spus că proiectantul român trebuie să finalizeze Studiul de Fezabilitate în termen de 24 de luni.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pentru acest contract are la dispoziţie 81,20 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT), a mai precizat ministrul Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.