Începând din data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicaţii electronice din România, anunţă schimbarea denumirii companiei în Digi Romania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Această tranziţie marchează un nou capitol în evoluţia şi consolidarea poziţiei companiei pe piaţa de telecomunicaţii şi reconfirmă angajamentul de a oferi cele mai bune soluţii de conectivitate, adaptate cerinţelor şi nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor, într-o lume digitală în continuă schimbare.

Cu o istorie de treizeci de ani în furnizarea serviciilor de înaltă calitate, compania a demonstrat o orientare constantă către inovaţie şi excelenţă. Digi va continua investiţiile durabile în tehnologie, în extinderea şi modernizarea infrastructurii, printr-o strategie în beneficiul milioanelor de abonaţi care se bucură în prezent de acces mai rapid şi mai avantajos la un portofoliu variat de servicii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Şi datorită investiţiilor Grupului Digi  în dezvoltarea reţelelor sale de fibră optică din România, ţara noastră se situează astăzi pe primele locuri în clasamentele mondiale privind viteza internetului. Prin performanţa şi fiabilitatea gamei de servicii şi conţinut, compania a contribuit la creşterea competenţelor digitale ale tinerei generaţii şi a atractivităţii domeniului IT&C, transformând România într-una dintre ţările cu resurse umane de mare potenţial în domeniul IT şi al comunicaţiilor electronice.

“ De-a lungul celor trei decenii de activitate, am crescut şi evoluat alături de angajaţii, clienţii şi partenerii noştri de afaceri, inovând şi adaptându-ne constant unei pieţe dinamice şi extrem de competitive, din dorinţa de a livra cele mai accesibile servicii de comunicaţii electronice. Le suntem recunoscători pentru susţinerea şi loialitatea lor şi îi asigurăm că vom rămâne acelaşi partener de încredere pentru ca împreună să clădim un viitor digital mai sustenabil şi mai conectat. Sub noua identitate, Digi Romania, abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră. Ne propunem să explorăm noi oportunităţi prin care să răspundem aşteptărilor şi cerinţelor tot mai complexe ale abonaţilor noştri, prin soluţii performante menite să faciliteze şi să îmbunătăţească experienţa de conectivitate”, a declarat Serghei Bulgac, Director General Digi Romania.

La finalul anului 2023, Digi acoperea prin infrastructura extinsă de fibră optică peste 9,1 milioane de locuinţe şi deservea peste 5,7 milioane de abonaţi ai serviciului de televiziune, 4,6 milioane de clienţi ai serviciilor broadband (internet fix şi date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobilă şi 890 de mii de abonaţi de telefonie fixă pe piaţa locală.

Despre Grupul DIGI

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.