Internaţionalul Alexadru Raţă a semnat un contract valabil în următorul sezon cu echipa Arcada Galaţi. Voleibalistul se întoarce la Arcada după experienţe la cluburi din Belgia şi Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poate cel mai valoros jucător din prima reprezentativă a României, Alexandru Raţă, a semnat un contract pe un sezon cu echipa cu care a câştigat Cupa şi Campionatul. De la CSM Arcada a făcut pasul la naţională, iar acum, după ce a ajuns în Golden League cu formaţia tricoloră, reuşind meciuri memorabile, se întoarce la Galaţi!”, a anunţat Arcada Galaţi.

Voleibalistul în vârstă de 23 de ani revine la Galaţi după un an în care a jucat la Tectum Achel, în Belgia, şi la Zenit St. Petersburg, în Rusia.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

La Arcada jucase anterior trei sezoane, interval în care a câştigat titlul de trei ori şi Cupa României o dată.

”E un sentiment minunat să revin la CSM Arcada, aici unde am simţit pentru prima dată gustul performanţei. De aici am ajuns la naţională, aşadar revin cu mare drag la echipa mea de suflet. Ne aşteaptă un sezon tare, un sezon la finalul căruia trebuie să câştigăm trofeele puse în joc. Aşteptăm şi suporterii alături de noi, aşa cum numai ei ştiu să ne încurajeze, şi am încredere că va fi bine. Hai, Arcada!”, a declarat voleibalistul care joacă pe postul de trăgător universal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.