Campioanele la volei CSO Voluntari (feminin) şi Corona Braşov (masculin) şi-au aflat, marţi, adversarele din preliminariile Ligii Campionilor, la tragerea la sorţi din Luxemburg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La feminin, campioana CSO Voluntari va juca în compania echipei Rabotnicki Skopje (Macedonia de Nord), prima manşă în deplasare, între 1-3 octombrie, şi returul pe teren propriu, o săptămână mai târziu.

Dacă se va califica mai departe, va evolua în grupa E, cu Savino Del Bene Scandicci (Italia), BKS Bostik ZGO Bielsko-Biała (Polonia) şi Allianz MTV Stuttgart (Germania).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Din cele cinci grupe, prima clasată se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locul 2, plus una de pe locul 3, vor evolua în play-off, pentru alte trei locuri disponibile. Sistemul va continua cu Turneul Final Four (semifinale şi finală).

La masculin, sistemul de desfăşurare este acelaşi, iar în preliminarii va intra şi campioana Corona Braşov, însă din primul tur. Adversara sa va fi OK Radnik Bijeljina (Bosnia). Abia învingătoarele din turul 3 al preliminariilor vor ajunge în faza grupelor, în grupa C, cu Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonia), Allianz Milano (Italia), Knack Roeselare (Belgia) sau în grupa B, cu Vero Volley Monza (Italia), Helios Grizzlys Giesen (Germania), Fenerbahçe Istanbul (Turcia).

Corona Braşov va juca manşa tur în deplasare, între 17-19 septembrie, iar returul acasă, o săptămână mai târziu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.